Детско дървено легло Incanto Baby Italia

№ в каталога: 130114389

870.00 лв На склад




На изплащане с TBI Bank!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 85.55 лв.

12 x 85.55 лв.

custom block1

Характеристики:

 

Изработено от масивен бук.

 

 

Покрито с естествени и нетоксични материали.

 

Предназначено за деца от раждането им до около 4 годишна възраст.

 

Украсено с камъни Swarovski.

 

В съответствие с всички европейски стандарти.

 

Страничната решетка е регулируема,  може да се отстрани и леглото да се превърне в диван подходящ и за по-  големи деца

 

Люлеещ механизъм- включен

 

Безопасно разстояние между решетките.

 

Чекмедже

 

Външни размери 132/83.5/113.5см

 

Вътрешни размери - 127/63см

 

1 ниво на матрака

 

Леглото се предлага в два цвята- бялo и сребристо

 

В цената не са включени балдахин, стойка за балдахин, чаршафи, възглавници, матрак- закупуват се отделно!!!

 

В комплекта се съдържат още 4 броя въртящи и заключващи се колела

 

Производител- Baby Italia- Италия!!!

 

 

 

Знаем че искате вашето мъниче да спи като ангелче и за целта ти трябва поне облаче :) или нещо, което да го наподобява оптимално. Ето и нашия съвет, не се води по външния вид на детското легло!

Много добре знаем че дългите обиколки по магазините за бебешки стоки, докато сте бременни с вашето дете са доста емоционални и се разтапяте при вида на разкошните кошчета и люлки с балдахини и дантели.  Но разумът трябва да наделее. Направете подробен списък на качествата които искате да птитежава леглото на вашето дете. От какво имам нужда – отговорът беше ясен – от бебешко креватче. Стабилно, масивно, здраво и с подходящ дизайн. По възможност максимално функционално. Детското легло на бебето трябва да е дървено особенно ако е постоянно. Функциите на преносимите кошари от плат изглеждат удобни, но те са за пътуване. Материите, от които са направени, са изкуствени, а циркулацията на въздух в самото легло е слаба, въпреки че е мрежесто.

 

Добре е да има две или повече чекмеджета, а ако е и с допълнителен шкаф с повивалник отстрани, удобство то е пълно. Тук идва въпроса колко голямо трябва да е леглото?

Пространството с което разполагаме в детската стая – чудесно е, ако мястото, където живеете, позволява на вачия нов член да има собствена стая. Но идеята то да бъде отделено от самото начало обаче не е препоръчително нито за бебето, нито за вас.

Преценете добре къде ще е най-удачно да се постави детското легло в семейната спалня, измерете мястото и действайте. Желателно е леглото да не е близо до прозорец и климатик (ако имате такъв).

Най-удачния вариант е успоредно на спалнята, за да можете по всяко едно време да виждате новороденото детенеце и най-веченеговото личице.

Опитайте се да предвидите колко дълго ще го ползвате – това също е многоважен въпрос. Има различни варианти трансформиращи се легла, които се употребяват до 5-6 годишна възраст. Леглата с опция люлки и кошчета са идеални зановородено, но излизат от употреба в момента в който започне да сяда и преобръща.

Не на последно място бюджета с който разполагаме – този въпрос не е никак маловажен. Нашия съвет тук е, ако дървените детски легла, които харесваш, са непосилни за бюджета ви, виж дали не можеш да закупиш такова на старо или да вземете от приятели. Имайте предвид, че матракът, на който спи бебето, също трябва да бъде внимателно избран, а разходът за него не е никак малък.

Заключение: Вашето малко бебче има нужда само от вас, за да спят спокойно. Ако решиш, че да вземеш мъничето на леглото при теб е твоят начин, остави покупката на бебешкото легло за по-късен етап. Както често казвам на бъдещите родители – познавам 2-годишни, които спят при родителите си или се промъкват нощем на спалнята, което съдейки по кометарите не е никак неприятно за родителите.

Една тема от екипа на igra359bg и kikirikibg



Powered by Burptech - FB Like Box widget