Шейна с кормило чук и гек SCOUTT-розова 2018

№ в каталога: 1

110.00 лв На склад
custom block1
ШЕЙНА С КОРМИЛО - SCOUTT  колекция 2018 - Детска шейна с нов дизайн и двойно омекотена седалка. Този модел детски шейни издържат до сто и двадесет килограма (възрастен и дете). Шейната е с максимално издръжлива конструкция, боядисана с металик боя. Сигурна метална спирачка и лесна за употреба. Въжето е синтетично и много здраво и позволява да дърпате шейната дори и без да сваляте детето. Кормилото на модела шейна чук и гек е с ергономична и удобна форма позволяваща бързото реагиране на променящия се наклон на пистата. Ските на тази шейна са релефни за по бързи завои и максимална скорост на плъзгане без да се налага да се мажат с вакси или други намаляващи триенето смазки. Шейната тежи около шест килограма, което я прави лесна за пренасяне. В сглобено състояние шейната се събира в багажника и на малък автомобил.Характеристики:Издържа до 120 килограма!!!


Двуместна!!! Дете и възрастен или две деца .Двойно удебелена седалка,с която да преминавате по неусетно по неравностите!!!


Изработена от много здрава метална сплав.


Метална спирачка


Въже за дърпане


Кормило


Подсилени задни и предни ски за по-голяма издръжливост при по-високи скорости.


Релефни пластмасови ски


Предлага се в зелен, син,бял и червен, розов цвят (боята е металик без зелено и бяло)


Размер: 110 х 50 х 46 сантиметра (дължина на седалката 46 сантиметра)


Тегло: 5.6 килограма


Шейната се предлага в различни цветови гами,и актуални детски герои изобразени на седалкита при някои модели(спайдърмен и барби дисни)


Гаранция: 6 месеца. Магазина разполага както със сервиз така и с консумативи след изтичане на гаранцията!!!

Powered by Burptech - FB Like Box widget